Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ács

Ács

Az ács szakma magába foglalja a faház építés, fa tetők, más, fából készült szerkezetek, hajók, malmok, lépcsők, zsaluk készítését. Az oldalon megtalálhatóak az ács szakmához, ács munkákhoz kapcsolódó oldalak gyűjteménye.

Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Az oldalon az általános iskolák honlapjait találja megyénkénti felosztásban

Angol

Angol

Az oldal bemutatja az angol nyelvterületű országokat. Leírások találhatóak az Egyesült Királyságról, Amerikáról, Ausztráliáról, és Új-Zélandról is. Számos magántanárt és nyelviskolát kínál azoknak, akik angolul kívánnak tanulni. Vidéki városok nyelviskolái is megtalálhatóak ezen a felületen.

Erzsébetváros - VII. kerület

Erzsébetváros - VII. kerület

Az oldal az erzsébetvárosi hivatali oldalakat, iskolákat gyűjti össze. Természetesen nemcsak a hivatalos dolgok kapnak szerepet, hanem a kultúra is. A színház után pedig beülhetünk az oldalon található éttermek egyikébe, vagy egy teázóba. De ha szépülni, vagy vásárolni szeretnénk itt ehhez is kaphatunk segítséget.

Hangszer

Hangszer

Hangszerrel kapcsolatos oldalak gyűjteménye. Az érdeklődők itt kedvükre szemezgethetnek a vidéki, és a budapesti hangszerboltok kínálatából. Az összegyűjtött hangszerboltok kínálata igen széles körű. Több tucat hangszert kínálnak a boltok; zongorát, gitárt, dobot, stb.

Kakaó

Kakaó

Az oldal tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a kakaóról, feldolgozásáról, felhasználásáról. Megtudhatjuk, hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé. Továbbá számos receptet tartalmaz forró csokiról, kakaós sütikről. Valamint néhány csokizó is van fenn, ha lusták lennénk magunk készíteni a forró italt, vagy egy baráti csevejre ülnénk be egy hangulatos helyre.

Magántanár

Magántanár

A tanulni vágyók itt megtalálhatják a leendő oktatóikat, tanáraikat, az oktatóknak pedig megkönnyíti a lehetőségeiket az új diákok megismerésében. Az oldalon sok hasznos információ megtalálható, amit a diákoknak, tanulóknak tudni kell, az oktatók pedig sok érdekes és hasznos információt találnak, hogy hol érdemes hirdetniük magukat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Nyelvészet

Nyelvészet

Ez az oldal összefoglalja azon egyetemeket, amelyeken tanítanak nyelvészetet. Összegyűjti a fontosabb nyelvészettel foglalkozó oldalakat, a magyar nyelvészeti folyóiratokat, a jelentősebb nyelvészeket. Valamint a nyelvészet számos részterületét bemutatja, és számos hasznos oldalt tartalmaz.

Tuti menü