Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol tanítás, oktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Angol tanítás, oktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Angol tanítás, oktatás
Keresés
Találatok száma - 25 db
Angol korrepetálás, érettségi- és vizsga-felkészítés - Budapest

Angol korrepetálás, érettségi- és vizsga-felkészítés - Budapest

Az angol oktatás, angol korrepetálás mellett vállal érettségi felkészítést is. 12 évig tanult angolul, érettségi előtt már megszerezte középfokú angol nyelvvizsgáját. Aktívan használta és használja rendszeresen (Fordítás, társalgás [e-mail/telefon]).

Angol magántanárok és segédletek

Angol magántanárok és segédletek

Kiválóan képzett, remek szakmai tudással rendelkező angol magántanárokat lehet találni az Angoltanárok.com weboldalon. A tanárokat hirdetések segítségével lehet megtalálni az oldalon. Az ország több területén is található oktató személy, akivel az online felületen található elérhetőségek alapján lehet felvenni a kapcsolatot. Aki hirdetni szeretne, annak ez 3 hónapig díjtalan. A tanárokon kívül az érdeklődők segédanyagokat is találhatnak az angol felvételekhez, nyelvvizsgákhoz, melyek letölthetőek.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Ha szeretnéd megtalálni a számodra leghatékonyabb angol nyelvtanfolyamot, látogass el weboldalunkra! Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segít kiigazodni a sokféle angol tanfolyam között! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban

Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban

Nyelvoktatás kicsit másképp! A Brainturbo kreatív nyelvtanulási programjával könnyedén elsajátíthatod az angolt vagy a németet. Ha eddig unalmasan teltek a tanórák vagy nem tudtad megtanulni, amit kell, akkor próbáld ki a Brainturbot! Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra! A nyelvoktatás során kétféle órán kell majd részt venned, egy gépi és egy tanári órán. A gépi órán egy kényelmes székben ülve kell memorizálnod a tananyagot egy speciális szemüveg és fülhallgató segítségével. A tanári órán a gépi órán memorizált tananyag kerül felelevenítésre. Keresd fel oldalunkat, a brainturbo.hu-t és tudj meg mindent nyelvoktatásunkról!

Debreceni angol nyelvtanfolyam

Debreceni angol nyelvtanfolyam

A Tudás Nyelviskola Debrecenben az angol nyelv oktatásával foglalkozik. Célunk az, hogy olyan nyelvtani alapot adjunk hallgatóinknak, mellyel az angol nyelvtan szabályait nemcsak írásban, de szóban is kiválóan tudják majd alkalmazni. Emellett a nyelvórákon kiemelkedő szerep jut a verbális kommunikációnak.

Debreceni Éva Debra - Angol oktatás, korrepetálás

Debreceni Éva Debra - Angol oktatás, korrepetálás

Angol tanulás egy fiatal, elhivatott, felkészült és barátságos, diplomás tanárral. Angol nyelv magántanítás egész évben Budapesten, XIII. kerület, Jászai Mari tértől 5 percre, vagy akár az Ön otthonában, középkezdőtől-felsőfokig. Megbí zható, angol nyelvészet és irodalom, valamint tanári diplomás, több éves gyakorlattal rendelkező, lelkes, barátságos, szakmájának élő, számlaképes angoltanár, kellemes beszélgetőpartner, kommunikatív oktató. Angol tanítás egyéni igények figyelembevételével kiválasztott tankönyvből, kiegészítve az adott nyelvtanuló igényeinek megfelelő nyelvtani, hangtani, célzott gyakorlatokkal.

Fekete Attila - Angol nyelvoktatás, korrepetálás

Fekete Attila - Angol nyelvoktatás, korrepetálás

Angol tanár Budapesten, Nyelvtanítás garantált eredménnyel. Angol tanárként az elmúlt 15 évben sokféle tanulási problémával, nehéz- séggel találkoztam már. Sokan nem tudják, hogy ha a tanár megfelelően tanítana ezek a nehézsé- gek elő sem fordulnának. Mivel tanulmányaink kimenetelének sikerét jelentősen befolyásolja, hogy milyen angol tanárt választunk, jól meg kell fontolni, hogy kit bízzunk meg ezzel a felelőségteljes feladattal. Tanulóként kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk a tanárral szemben hiszen a tudás hiánya miatt nem csak a nyelvet nem beszéljük, de abban sem lehetünk biztosak, hogy az angol tanár vajon jól végzi-e a munkáját, jól tanít-e bennünket.

Helen Doron Debrecen

Helen Doron Debrecen

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely anyanyelvtől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt! Regisztráljon, vagy jelentkezzen be ingyenes bemutató óránkra!

Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár

Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást!

Hirdetés
Ingyenes angolóra

Ingyenes angolóra

Ingyenes angol nyelvoktatás, nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel, az ország több nagyvárosában, nyáron is. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Előzetes bejelentkezés/regisztráció nem szükséges.

Játékos angol otthon

Játékos angol otthon

Szeretnéd, ha gyermeked ? anyanyelvéhez hasonlóan ? játszi könnyedséggel, természetesen tanulná az angol nyelvet? Szeretnéd életkorának megfelelően fejleszteni, és közben egy másik nyelvet is átadni Neki? Játékosan egyszerű, észrevétlen nyelvtanulás. Vidámság. Móka-kacagás. Otthon is lehetséges, az első perctől kezdve.

Király Mónika - Angol korrepetálás, nyelvoktatás

Király Mónika - Angol korrepetálás, nyelvoktatás

Király Mónika diplomás angoltanár vagyok. Évek óta tanítok angolt nyelviskolában és magántanárként is. Ha szeretnél angolul tanulni egy kedves és fiatal, ugyanakkor tapasztalt tanártól, akkor kérlek, szánj néhány percet az oldal átböngészésére.

Kreatív nyelv

Kreatív nyelv

A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

Liget nyelviskola

Liget nyelviskola

Angol nyelvvizsgára felkészítés Rákosligeten, a XVII. kerületben. Kiscsoportos foglalkozás, korszerű módszerek. Tanfolyamaink a teljesen kezdő szinttől az angol felsőfokú nyelvvizsgáig történő felkészítésig végigvezetik a résztvevőket azon az úton, amelynek a végén kiváló angol nyelvtudást kaphatnak. A kurzusok moduljai egymásra épülnek, a korszerű tananyag, a szakirányú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező tanárok biztosítják a nyelvtanulás hatékonyságát.

Magán angol oktatás

Magán angol oktatás

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Más Nyelven Nyelviskola Pécs

Más Nyelven Nyelviskola Pécs

Akkreditált intézményünkben 8 nyelven folyik oktatás válogatott tanárok segítségével. Minden oktatónk alapos kiválasztás és képzés után dolgozhat nálunk, és többen közülük vizsgáztatóként is dolgoznak. Jelentkezhet magánórára és kis csoportos oktatásra, nálunk megtalálhatja a szakmai hátteret és a rugalmasságot- mindent, amire szüksége van a sikeres vizsgáig. Aktuális Ajánlatokért és referenciákért látogasson a honlapunkra!

Miszlai Éva-nyelvvizsga specialista

Miszlai Éva-nyelvvizsga specialista

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.

Tuti menü