Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biológia oktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Biológia oktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Biológia oktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Biológia - Kémia Korrepetálás

Biológia - Kémia Korrepetálás

Ha segítség kell kémiai és biológia feladatok megoldásához vagy az elméleti tananyag megértéséhez esetleg házidolgozat elkészítéséhez, akkor ez az oldal kell Önnek! A találkozók lebonyolítása Budapesten lehetséges, ELTE TTK lágymányosi épületében, vagy máshol megbeszélés szerint!

Biológia oktatás

Biológia oktatás

Negyedéves biológus hallgató az ELTE-TTK-n. Szakszerű biológia tudással vállalja középiskolások felkésztését a közép és emelt szintű biológia érettségire. A főiskolások számára biokémia, szerves kémia és egyéb biológiai tartalmú tárgyakból áll rendelkezésre. Valamint vállalja az általános iskolások korrepetálását környezetismeretből, természetismeretből és biológiából.

Biológia oktatóanyagok

Biológia oktatóanyagok

Az Ön Gyermeke is utálja a biológiát? Nem érdekli ez a tantárgy, ezért nem tudja megtanulni az anyagot? A biológia jegyei lerontják a tanulmányi átlagát? Szeretné, ha Gyermeke végre sikerélményeket szerezne, és visszanyerné a lelkesedését a biológia iránt? Akkor Ön jó helyen jár, mert ezen az oldalon megtalálja a megoldást!

Lengyel György - Biológia tanítás

Lengyel György - Biológia tanítás

Lengyel György vagyok. 1998-ban érettségizett a Jedlik Ányos Gimnázium informatika-matematika tagozatán. Tanulmányait a SOTE Gyógyszerész Tudományi Karán folytatta. Jelenleg az MTA Kémiai Kutató Központjában dolgozik. Az érettségi óta folyamatosan készített fel diákokat eleinte a központi felvételire, később pedig az emelt szintű érettségire.

Tuti menü