Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 54 db
A tanulás tanítása és tanulása

A tanulás tanítása és tanulása

Nem tudunk vagy nem akarunk tanulni? Mit kell tenni a változás érdekében? Milyen tanulási módszerek vannak? Mik a téves illetve, mik a helyes tanulási szokások? Az oldalon megtaláljuk a válaszokat, és nem csak a tanulással, hanem a tanítással kapcsolatban is.

Balett oktatás gyerekeknek

Balett oktatás gyerekeknek

A balett tanulmányokat már gyermekkorban érdemes elkezdeni. Ekkor alakul ki a bennük az a vágy, hogy hercegnőkké és hercegekké változzanak, és hogy részt vehessenek a balett előadások varázslatos világában. Mindezt megvalósíthatják nálam, az Angyalföld Balettiskolában. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni. A négyéves kor feltételez egy óvoda érettséget, amely korban már megismerkedtek és beilleszkedtek az óvodai csoportba, szocializálódtak a csoport napi feladataiban. Megszokták, hogy faladatokat teljesítenek az óvó néni vezetésével. Kellő tapasztalattal rendelkeznek az ovis társakkal történő kommunikáció során.

Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam

Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében.

Biztonsági őr, személy- és vagyonőr tanfolyam országszerte

Biztonsági őr, személy- és vagyonőr tanfolyam országszerte

Cégünk intenzív biztonsági őr, testőr, személy- és vagyonőr tanfolyamokat szervez az egész ország területén. Az oktatás 6 alkalmat (hétvégi napokon) vesz igénybe a vizsgával együtt. Tanáraink magasan képzett, jelenleg is aktív illetve már nyugalmazott magas rangú rendőrtisztek, akik nagy tapasztalatuknak és folyamatosan aktualizált tananyagunknak köszönhetően minőségi képzésben részesítik hallgatóinkat. Ezáltal hallgatóink könnyen veszik az akadályokat a vizsgán és egy piacképes szakmát szereznek. Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük, a velünk szerződéses jogviszonyban álló hallgatóinkat az elhelyezkedésben. Ha nem mindegy Önnek, mit kap a pénzéért, válassza a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ Kft-t!

Boltvezető tanfolyam

Boltvezető tanfolyam

A boltvezető tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 35 341 01 A boltvezető képzés képesítési szintje: középszintű szakképesítés A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket. Szintúgy a boltvezető feladata, hogy megszervezze és lebonyolítsa az értékesítést és ellássa a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat

Családi napközi tanfolyam

Családi napközi tanfolyam

40 órás Családi napközi tanfolyamunk a Blahánál. 45000 Ft. Szakképzett előadóinktól megtanulja, hogy milyen jogi formát érdemes választania a családi napközi működéséhez, hogyan kell a normatívát igényelnie, azzal elszámolnia. A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók, amely alkalmas arra, hogy családi napközit, hozzon létre, és azt működtesse, vagy alkalmazottként dolgozzon, családi napköziben helyettesítsen. Ahol kevés a bölcsődei, óvodai férőhely, ott érdemes csanát nyitni

Érthető fizika szoftver

Érthető fizika szoftver

Gyermek neheze boldogul a fizikával? Sokat ül a számítógép előtt? Amennyiben igen a válasza, látogasson el weboldalunkra és rendelje meg tőlünk oktató DVD-nk valamelyikét. Oktatási segédanyagaink segítségével gyermeke könnyedén elsajátíthatja a fizika tananyagát. DVD-nk a tananyag mellett, számos ábrát és feladatot tartalmaz, melyek mind megkönnyítik a tanulást.

Felnőtt balett oktatás

Felnőtt balett oktatás

Ha még soha nem jártál balett órán, de minden vágyad megtanulni ezt a különleges táncformát, akkor várunk Téged a Miskovitz Balettművészeti Magániskolában! Hozzánk bárki jöhet balettozni tanulni életkortól, testalkattól és balett tudástól függetlenül. Az, hogy milyen szinten veszel részt az órán, és milyen szinten sajátítod el a balett technikát, az csak saját egyéni motivációdon múlik. Ennél a táncstílusnál is igaz, hogy sokkal több múlik a szorgalmon, a kitartáson, mint az adottságokon. Néhány héten belül tapasztalni fogod magadon a változásokat: egyenesebb háttal jársz és ülsz, kontrollálod az egész tested.

Felnőtt balett teljesen kezdőknek

Felnőtt balett teljesen kezdőknek

Mindig is vágytál rá, hogy olyan a kecsesek és szépek legyenek a mozdulataid, mint a balett táncosoké? Tudtad, hogy felnőttként is megismerheted a klasszikus balett varázslatos világát? A balett tanfolyam fejleszti a ritmusérzéket, a koordinációs képességeket és az izmok erejét és hajlékonyságát, mindemellett új ismeretségeket lehet kötni olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Teljesen kezdő vagy? Akkor ajánlom Neked az új nulláról kezdő felnőtt balett tanfolyamot, ami kifejezetten olyan felnőtteknek szól, akik még soha nem balettoztak.

Hirdetés
Fodrász képzés

Fodrász képzés

Szeretné kitanulni a fodrász szakmát? Szeretnéd, ha lakhelyén sajátíthatná el az OKJ-s szakképesítéshez szükséges mindennemű tananyagot? Ha szeretne egyszerre több ajánlatot is megnézni, s rendszeresen tájékozódni az induló fodrász képzés információiról, akkor jelentkezzen mindenféle kötelezettségek nélkül és mindig naprakészen tájékozódhat az induló tanfolyamokról.

Fodrász oktatás

Fodrász oktatás

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az alapítók úgy tapasztalták, hogy a lelkes, tehetséges fiatalok, akik ezt a gyönyörű divatszakmát szeretnék kitanulni, gyakran szembesülnek azzal, hogy az iskolaévek alatt nem ismertetik meg őket a nemzetközi trendekkel, oktatóik nem mindig naprakészek a divat területén. Ennek következményeképpen nem tudják kamatoztatni a befektetett pénzt és energiát, sem az igényesebb magyar, sem a külföldi szalonok elvárásainak nem tudnak megfelelni. Mi az igényes, minden szakmai követelményt kielégítő, az alapokat maximálisan tisztelő, ugyanakkor életképesebb, külföldön is elfogadott oktatásban részesítjük hallgatóinkat.

Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft.

Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft.

Képzéseink által olyan szakmai elvárásoknak felel meg, amelyek elősegítik a kívánt teljesítményt és a jó munka kapcsolattartást és a jó munkavégzést. Képzéseink elsődleges célja a hallgatók elégedettségének megőrzése, illetve növelése a színvonalas szolgáltatásnyújtás során. Képzéseink elsődleges célja a hallgatók elégedettségének megőrzése, illetve növelése a színvonalas szolgáltatásnyújtás során. Tanáraink és kollégáink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hogy tanulóinknak az elvárásoknak megfelelő magas szintű képzést nyújthassák.

Fotós tanfolyam

Fotós tanfolyam

Tükörreflexes fényképezője van? Állandóan automatára van állítva? Nyilván így van, de ennek semmi értelme igaz? Hiszen miért van profi gépünk, ha nem használjuk, és visszafelé is: miért nem használjuk, ha már egyszer ott van. Én is így voltam vele, de beiratkoztam egy fotóiskolába, ahol fél év alatt valóban megmutatták, hogy használhatom ki a gépem nyújtotta számtalan lehetőséget. Most már nem kell automatára állítanom folyton, tudom mivel milyen hatást érhetek el egy szempillantás alatt. Blogomban erről a fotóstanfolyamról és fotósuliról írok beszámolót, hogy mások is meglássák, mennyire érdemes jelentkezni. Fotó oktatási módszerük: elmélet, majd később a gyakorlat, végül pedig a vizsga, ami mindenkinek sikerült, így megkaptuk az államilag elismert tanúsítványt a képzésről. A Fotósarok fotós tanfolyamán kezdőknek és haladóknak egyaránt mutatnak újat!

Francia tanítás

Francia tanítás

Amennyiben Önnek, vagy gyermekének nehézségei vannak a tanulással, különösképpen a nyelvtanulással, ezen a weboldalon megtudhatja, honnan kaphat segítséget ennek orvoslására. Érdemes előzetesen informálódni a kiválasztott tanár személyéről, múltjáról, hisz az emberi oldal nem elhanyagolható a sikeres együttműködéshez. Nyelvet tanulni nem csak nyelvkönyvekből lehet. Weblapom meggyőzi Önt, hogy nyelvtanulása alapjául szolgálhat az ön érdeklődési területe is. A nyelvtant sem kell szenvedve tanulni. Ajánlom summázott, praktikusra gyúrt, memória-kímélő nyelvtan-tanítási módszeremet.

FüredYacht Charter és Oktatóközpont

FüredYacht Charter és Oktatóközpont

Vitorlásiskolánk Balatonfüred idegenforgalmi központjában, a szállodasoron, az Uni Hotel területén található, mely saját kikötővel és parkolóval rendelkezik. Itt a legjobb oktatást kapod, valóban megtanítunk vitorlázni, maximálisan felkészítünk a vizsgára.Többféle hajótípuson próbálhatod ki magad?Ugyanazon a hajón vizsgázhatsz, mint amin tanulsz. A vizsga után kedvezménnyel bérelhetsz nálunk hajót.

Gépkezelői OKJ képzések vizsgával, jogosítvánnyal.

Gépkezelői OKJ képzések vizsgával, jogosítvánnyal.

Gépkezelői OKJ-s képzést keresel? Nézz szét nálunk - egyedülálló feltételekkel, 5 féle intenzív gépkezelő OKJ tanfolyam indul: Targoncavezető, Emelőgépkezelő, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő, Útépítő- és karbantartógép kezelő, Hulladékgyűjtő és -szállító OKJ-s tanfolyamok. Vizsgával, gyakorlattal, és most ajándék gépkezelői jogosítvánnyal.

Harcművészeti oktatás

Harcművészeti oktatás

A harcművészet szó alatt leginkább azon ágakat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi rendszer is van. Ilyenek például a következők: aikido, kung fu, tai chi, stb. Akadémiánkon oktatott kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan SHAOLIN DUAN QUAN. Előbbre való a harcművészetben a tökéletes küzdelem, illetve a szép győzelem, mint a hatékonyság. Ezek következménye, hogy egy szép harcban veszteni akár lehet dicsőség is. A harcművészet a fizikum és a szellem művészete testi oldalról megközelítve. Az ember talán legöregebb igényén a védekező és támadó ösztönein alapul. A harcművészet és a küzdősport kifejezéseket sokszor ugyanabban jelentésben alkalmazzák. Lényeges felismerni, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti irányzatokat megtekintve a két szó és jelentésük között hatalmas a különbség.

Tuti menü