Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatali oldalak képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Hivatali oldalak - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Hivatali oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Európai Uniós Oktatási Központ

Európai Uniós Oktatási Központ

EPOK - Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ Az Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ az EU-s társfinanszírozású pályázatok megírásának az oktatására jött létre. Intézményünkben pályázatírást tanulhat az alapoktól a haladó szintig, illetve részt vehet speciális, gazdasági ágazatok szerinti képzéseinken is. Tanfolyamaink gyakorlat orientáltak, az elméleti ismeretek elsajátítása mellett nagy hangsúlyt szentelünk a gyakorlatban jól használható tudás átadásának. Oktatóink tapasztalt pályázatíró szakemberek, valamint egyetemi oktatók. Ízelítő képzéseinkből: - Pályázatíró tanfolyam - alap szint - Pályázatíró tanfolyam - emelt szint - Közbeszerzés tanfolyam

Felvi - Felsőoktatási felvételi tájékoztatóoldal

Felvi - Felsőoktatási felvételi tájékoztatóoldal

Magyarországi és külföldi felsőoktatási, továbbtanulási honlap. Korábbi és aktuális ponthatárok, pályaorientációs információk. Tájékoztatás az érettségiről, próbaérettségiről, felvételiről, diákhitelről többek közt.

Oktatási és Kulturális Minisztérium

Oktatási és Kulturális Minisztérium

Az oldal foglalkozik a köz~ valamint felsőoktatással, a kulturális pályázatokkal, a széles közönségnek fontos, közérdekű adatokkal, valamint az oktatással kapcsolatos jogszabályokkal egyaránt. Az aktuális tanév rendjét is tartalmazza.

Oktatási Hivatal

Oktatási Hivatal

Az Oktatási hivatal feladatai közé tartozik a közoktatás, felsőoktatás, a szakképzés és területfejlesztés. Ezen kívül az elismerést, honosítást, a nyelvvizsgáztatást, valamint az oktatási ágazati informatikát érintő feladatok is hatókörébe tartoznak.

Oktatási Hivatal

Oktatási Hivatal

Küldetésünk, hogy hatósági munkánkkal és az oktatás eredményességéhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal támogassuk az oktatási rendszer minden szereplőjét. Munkánk hozzásegíti őket, hogy jogszerű, szakszerű és tényalapú döntéseket hozhassanak az oktatás minden őket foglalkoztató ügyében.

Tuti menü