Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatika tanítás, oktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Informatika tanítás, oktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Informatika tanítás, oktatás
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Érettségi felkészítés, informatika és ECDL oktatás (Bp,környéke)

Érettségi felkészítés, informatika és ECDL oktatás (Bp,környéke)

Pető Péter vagyok, weboldal feljesztő, ECDL vizsga és érettségi vizsga felkészítő magántanár. Oktatással 2006, weboldalak készítéséel 2007 óta foglalkozom. Az ECDL vizsga mind a 7 főmodulját középiskolai éveim alatt letetttem. Informatika érettségit, előrehozottan, kitűnő eredménnyel teljesítettem.

Access magántanár

Access magántanár

Hosszú, rendkívül eredményes tanítási gyakorlattal, hatékony módszerekkel tanítok. Ha gondja adódott a táblázatkezelő használatával, vagy ha az adatbázisok okoznak fejtörést, akkor jó helyen jár. Sok éve már annak, hogy elkezdtem tanítani az irodai alkalmazásokat. Iskolában, otthon egyaránt.

Egyéni oktatások!

Egyéni oktatások!

A gyorsabb tanulás érdekében. Csak az Ön tanulási módszereihez, és tanulási üteméhez, sebességéhez igazodom, így sokkal gyorsabban elérjük a kitűzött célt. A hatékonyabb tanulás. A tananyag elsajátítása elsősorban gyakorlati feladatokon keresztül történik, így sokkal érdekesebb és hatékonyabb a tanulás. Bármikor kérdezhet, a tanultakat jegyzetelheti, és én is készítek jegyzeteket, feladatokat, melyeket lemezen, vagy CD-n, vagy e-mail-ben, átadok Önnek. A célirányos tanulás. Kérésének megfelelően választhat a témakörök közül, akár konkrét feladatokat is hozhat, vagy előre elküldheti nekem, hogy legyen idő a teljes körű felkészülésre. Kérhet komplett tanfolyami terv szerinti oktatást is.

Gazdaságinformatikus képzés Miskolcon

Gazdaságinformatikus képzés Miskolcon

A cél olyan informatikai szakemberek képzése, akik képesek számítógépes vállalati hálózatok és informatikai rendszerek kialakítására, működtetésére és menedzselésére. A hálózatokat működtetik, menedzselik, a vállalati igényeknek megfelelően fejlesztik. Ezek mellett munkája során figyelembe veszi az IT rendszerek biztonsági követelményeit. Gazdasági informatikus által betölthető munkakörök: rendszergazda, informatikus, hálózat üzemeltető. A Gazdasági informatikus képzés főbb témakörei: Adatbázis és szoftverfejlesztés, Gazdasági, Pénzügyi ismeretek, Hálózati operációs rendszerek, Információ technológiai alapok, Vállalati informatikai rendszerek, Munkaszervezés, IT biztonságtechnika, Hálózati ismeretek.

Gépesített Tanoda (Budapest és környéke) - Informatika oktatás

Gépesített Tanoda (Budapest és környéke) - Informatika oktatás

Érettségi felkészítés ECDL vizsgafelkészítés ECDL START vizsgafelkészítés Számítógépkezelés In ternetkezelés (Böngészők használata, Levelezők használata) Weboldalszerkesztés (Statikus oldalak, CSS, Dinamikus oldalak, PHP programozás) Számítástechnikai alapismeretek Irodai alkalmazások (Microsoft Office , Open Office) Biztonsági mentés, helyreállítás Merevlemez formázása, partíticónálása Operációs rendszer telepítés Illesztőprogramok, segédprogramok telepítése Videó és hang codec-ek telepítése

Informatika oktatás Pécsett

Informatika oktatás Pécsett

Számítástechnika tanfolyamok, informatika oktatás Pécsett! Kiscsoportos, gyakorlat orientált informatika tanfolyamok a piacképes számítástechnika tudásért Pécsett! AutoCad tanfolyam, ArvhiCad oktatás, akkreditált webdesigner és php-webprogramozó tanfolyam, grafikus oktatás: Corel, Photoshop, Grafika Mester, Kiadványszerkesztő tanfolyamok Baranya megyében. Kiscsoportos informatika oktatás, tanfolyamok Pécsett - Netlogi-C School. Gyakorlatorientált informatika oktatás Pécsett!

Kőrös Bernadett

Kőrös Bernadett

Ha félsz megnyitni egy Excel-táblát, vagy megpályázni egy jó állást, mert a feltételek között szerepel az Excel-ismeret, akkor jó helyen jársz! Óráimon garantáltan megbarátkozol az Excellel és már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat, függvényeket és körleveleket. Az órákon gyakorlati példákkal dolgozunk lényegretörően, igényeidre és érdeklődési körödre szabva, így számodra is izgalmas lesz, és valóban használható tudásra teszel szert. Cégeknél is vállalok kiscsoportos oktatásokat. Keress bátran, ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra. A témákat az igényeknek megfelelően állítom össze, így csak azokkal a területekkel foglalkozunk, amelyekkel valóban szükséges.

Menőképzés -  informatikai felnőttképzések

Menőképzés - informatikai felnőttképzések

Segítséget nyújt az érdeklődőknek, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb képzési formát, és a tanfolyamoknak is lehetőséget biztosít, hogy a leendő diákjaikkal, eredményesebben fel tudják venni a kapcsolatot. Nézzen körül Ön is, hogy megtalálja új szakmáját.

Moljud - Informatika tanítás

Moljud - Informatika tanítás

Informatikai, számítástechnika, valamint grafikai és animáció készítői magánoktatást vállal. Foglalkozik a word-el, excel-el, access-es, powerpoint-tal, corel draw-a többek között. Vállal egyéni oktatást, vizsgafelkészítést, kiszállással.

Hirdetés
Molnár Judit

Molnár Judit

Ha gondjai adódtak a főiskolai, egyetemi vizsgák során, ha azt látja, hogy a beadandóit nem tudja elkészíteni, mert már a kérdést sem érti... Ha állást keres, de a számítástechnikai ismeretek az állás betöltésének feltételeként lettek megjelölve... Én tudok segíteni, méghozzá gyorsan, hatékonyan, eredményesen. Sokan jöttek már hozzám, akik a későbbiekben ragyogóan teljesítettek. Hosszú évek alatt kiérlelt egyéni módszereimmel, óriási példatárammal megkönnyítem az Ön munkáját.

Pasztuhov Dániel

Pasztuhov Dániel

Pasztuhov Dániel programozás magántanár oldala, melyen leírom, hogy milyen formában vállalok programozás-oktatást, milyen nyelveket, környezeteket tudok tanítani (elsősorban Java, C, C és Pascal, de még sok más terület is megoldható, erről mindig aktuális információ van az oldalamon). Az oldalon néhány ingyenes és változtatás nélkül szabadon terjeszthető nagyon hasznos anyagom is elérhető, amivel a programozás egy-egy részterülete könnyebben megérhető.

Pirisi Zoltán - Informatika tanítás

Pirisi Zoltán - Informatika tanítás

Magánórák keretében vállalok vizsgára felkészítést, ECDL felkészítést, korrepetálást, informatiaka érettségire felkészítést, különórák megtartását egyéb informatikai témakörökben Budapest XIII. kerületében, vagy saját helyszínen

Polgárék kft. Számítástechnikai tanfolyamok

Polgárék kft. Számítástechnikai tanfolyamok

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyéni oktatás keretében, magántanárok biztosításával. Szolgáltatásink kiterjednek még a weboldal készítés, keresőmarketing, keresőoptimlaizálás, webhosting, online marketing, link marketing területekre is, igény szerint.

Szathmári József

Szathmári József

Érettségire ,ECDL és OKJ-s vizsgára való felkészítés informatikából, számítástechnikából,programozásból.Tanfo lyamain kis csoportban vagy egyéni foglalkozások keretében sajátíthatja el az MS-Windows,Linux operációs rendszereket,az Office alkalmazásokat:(Szövegszerkesztés,tábláz atkezelés, prezentációkészítés,adatbáziskezelés).Kü lön tanfolyamon honlapkészítés ,webdesign és egyéb multimédiás alkalmazások. Weblapok készítése,web optimalizálás (SEO)

Tuti menü