Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jegyzetek, tételek képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Jegyzetek, tételek - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Jegyzetek, tételek
Keresés
Találatok száma - 5 db
BMF Jegyzetportál

BMF Jegyzetportál

Óbudai Egyetem (volt Budapesti Műszaki Főiskola) jegyzetportálja. Tantárgyanként válogathatunk, valamint aktuális híreket is olvashatunk a weboldalon. Nem csak letöltésre, hanem feltöltésre is van lehetőség.

Érettségi tételek

Érettségi tételek

Ha érettségi segédletek kellenek, kattanj Magyarország egyik legkedveltebb és legnagyobb érettségi portáljára, az erettsegizz.com oldalra. A kidolgozott érettségi tételek mellett, több tucat tantárgyból, érettségi feladatokat is találsz oldalunkon, így mind az írásbeli és mind a szóbeli érettségire megfelelő mennyiségű segédanyaggal tudsz gyakorolni.

Érettségi tételek, érettségi feladatok

Érettségi tételek, érettségi feladatok

Ne parázz, ha érettségi előtt állsz, nincs értelme. Az érettségi nem nehéz, könnyen túl leszel rajta. A titok egy: gyakorolni és tanulni kell rá. Megértjük, hogy a tanulásnál ezer izgalmasabb dolgot is lehet csinálni, de hidd el, sok múlik az érettségin. Készülj fel Te is Magyarország egyik legújabb oldaláról, az Érettségi 24 Portálról, ahol számtalan érettségi tétel és érettségi feladat közül válogathatsz kedvedre!

Jegyzetek

Jegyzetek

Jegyzetek, tételek, érettségi tételek érhetőek el, kiváló minőségben, teljesen ingyen. Széles témaválasztékban, valamint saját jegyzet, tétel beküldési lehetőséggel, ha segíteni kívánunk tanulótársainknak.

Nonstoptanár tananyag-közvetítő tudástár

Nonstoptanár tananyag-közvetítő tudástár

A Nonstoptanár magántanár- és tananyagközvetítőn szintezett, tematikus Tudástárat találsz. A Tudástár nyelvi, matematikai,... tananyagai, jegyzetek, puskák, prezentációk... formájában is rendelkezésre állnak. A Nonstoptanáron tudásoddal is kifizetheted jelenlétedet, amennyiben saját készítésű tananyagokat töltesz fel a Tudástárba. A Nonstoptanár magántanárközvetítőn online, akár azonnal elérheted a keresett tanárt. SKYPE-on kérhetsz S.O.S. segítséget, legyen szó házi feladatról, beadandóról, zh-ra, vizsgára, érettségire készülésről. Sztolár Miklós :-)

Tuti menü