Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanítás, oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tanítás, oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 174 db
 Érettségi felkészítés, informatika és ECDL oktatás (Bp,környéke)

Érettségi felkészítés, informatika és ECDL oktatás (Bp,környéke)

Pető Péter vagyok, weboldal feljesztő, ECDL vizsga és érettségi vizsga felkészítő magántanár. Oktatással 2006, weboldalak készítéséel 2007 óta foglalkozom. Az ECDL vizsga mind a 7 főmodulját középiskolai éveim alatt letetttem. Informatika érettségit, előrehozottan, kitűnő eredménnyel teljesítettem.

A tanulás kezdetei az óvodában

A tanulás kezdetei az óvodában

Akkor beszélünk hiperaktivtásról, ha a gyermekben a tevékenykedés és az izgatottság olyan fokú, hogy aggodalommal tölti el a szülőket. Az ilyen gyerekek állandóan nyüzsögnek, nem tudnak megülni, valamivel foglalatoskodni. Mozgása gyors, kapkodó, felületes, gyakoriak a fölösleges mozdulatok. Figyelme szétszórt, nem képes koncentrálni egyetlen dologra. Gyakori kísérőjelenség a tanulási zavar és hadarás. A kétéves gyermekek többnyire aktívak és ritkán maradnak nyugodtan. Négyéves korban is fokozott aktivitás és zajkeltés a megszokott. A gyermekek egy része azonban aktívabb és az átlaghoz képest rövidebb ideig köthető le a figyelme.

A tanulás tanítása és tanulása

A tanulás tanítása és tanulása

Nem tudunk vagy nem akarunk tanulni? Mit kell tenni a változás érdekében? Milyen tanulási módszerek vannak? Mik a téves illetve, mik a helyes tanulási szokások? Az oldalon megtaláljuk a válaszokat, és nem csak a tanulással, hanem a tanítással kapcsolatban is.

Access magántanár

Access magántanár

Hosszú, rendkívül eredményes tanítási gyakorlattal, hatékony módszerekkel tanítok. Ha gondja adódott a táblázatkezelő használatával, vagy ha az adatbázisok okoznak fejtörést, akkor jó helyen jár. Sok éve már annak, hogy elkezdtem tanítani az irodai alkalmazásokat. Iskolában, otthon egyaránt.

Altolmács Bt.

Altolmács Bt.

Japán, angol és magyar nyelvű fordítás, illetve tanfolyamok. Fordítás több éves gyakorlattal, rövid határidőbel. Sorok kívüli fordítés hétvégén valamint éjszaka. Nyelvoktatást Gödön vállanak alap és középfokon, egyéni valamint csoportos formában.

Angol korrepetálás, érettségi- és vizsga-felkészítés - Budapest

Angol korrepetálás, érettségi- és vizsga-felkészítés - Budapest

Az angol oktatás, angol korrepetálás mellett vállal érettségi felkészítést is. 12 évig tanult angolul, érettségi előtt már megszerezte középfokú angol nyelvvizsgáját. Aktívan használta és használja rendszeresen (Fordítás, társalgás [e-mail/telefon]).

Angol magántanárok és segédletek

Angol magántanárok és segédletek

Kiválóan képzett, remek szakmai tudással rendelkező angol magántanárokat lehet találni az Angoltanárok.com weboldalon. A tanárokat hirdetések segítségével lehet megtalálni az oldalon. Az ország több területén is található oktató személy, akivel az online felületen található elérhetőségek alapján lehet felvenni a kapcsolatot. Aki hirdetni szeretne, annak ez 3 hónapig díjtalan. A tanárokon kívül az érdeklődők segédanyagokat is találhatnak az angol felvételekhez, nyelvvizsgákhoz, melyek letölthetőek.

Anyanyelv-pedagógia

Anyanyelv-pedagógia

Az Anyanyelv-pedagógiát a Magyar Nyelvtudományi Társaság Magyartanári Tagozata gondozza és adja ki évi négy alkalommal. Szakmai védnöke a Szemere Gyula anyanyelv-pedagógiai kutatócsoport, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán megalakult Szakmódszertani Központ. A folyóirat egyrészt elméleti, másrészt gyakorlati segítséget kíván nyújtani a magyar és a nem magyar szakos pedagógusoknak ahhoz, hogy minél eredményesebben fejlesszék a diákok anyanyelvi kultúráját, nyelvhasználatát. A Tanulmányok és a Műhely rovatban szereplő munkákat megjelenésük előtt két-két szaklektor bírálja. A Szemle, a Kitekintő és a Mozaik rovatban megjelenő cikkeket ugyancsak lektoráltatjuk. A folyóirat tartalmát az olvasók ingyen tölthetik le a honlapról, így igen sok pedagógushoz eljuthatnak az anyanyelv tanításával foglalkozó írások és gyakorlatsorok. A Tanulmányok című rovat elsősorban elméleti anyanyelv-pedagógiai tanulmányokat kínál. A Műhely című rovatban a gyakorlati nevelőmunkát szolgáló segédanyagok, gyakorlatsorok olvashatók. A Szemle című rovat az anyanyelvi neveléshez is kapcsolódó új könyveket, folyóiratokat és szakmai honlapokat mutat be.

Balett oktatás gyerekeknek

Balett oktatás gyerekeknek

A balett tanulmányokat már gyermekkorban érdemes elkezdeni. Ekkor alakul ki a bennük az a vágy, hogy hercegnőkké és hercegekké változzanak, és hogy részt vehessenek a balett előadások varázslatos világában. Mindezt megvalósíthatják nálam, az Angyalföld Balettiskolában. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni. A négyéves kor feltételez egy óvoda érettséget, amely korban már megismerkedtek és beilleszkedtek az óvodai csoportba, szocializálódtak a csoport napi feladataiban. Megszokták, hogy faladatokat teljesítenek az óvó néni vezetésével. Kellő tapasztalattal rendelkeznek az ovis társakkal történő kommunikáció során.

Hirdetés
Baranyi Károly - Fizika oktatás

Baranyi Károly - Fizika oktatás

30 éves oktatási tapasztalattal rendelkező fizika magántanár. Ha valaki egy tapasztalt fizika tanárra, korrepetátorra vágyik, keresse fel bátran! Elsősorban csoportos oktatással foglalkozik, de lehet egyeztetni vele a részletekről

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Ha szeretnéd megtalálni a számodra leghatékonyabb angol nyelvtanfolyamot, látogass el weboldalunkra! Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segít kiigazodni a sokféle angol tanfolyam között! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Bildung Nyelviskola

Bildung Nyelviskola

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Biológia - Kémia Korrepetálás

Biológia - Kémia Korrepetálás

Ha segítség kell kémiai és biológia feladatok megoldásához vagy az elméleti tananyag megértéséhez esetleg házidolgozat elkészítéséhez, akkor ez az oldal kell Önnek! A találkozók lebonyolítása Budapesten lehetséges, ELTE TTK lágymányosi épületében, vagy máshol megbeszélés szerint!

Biológia oktatás

Biológia oktatás

Negyedéves biológus hallgató az ELTE-TTK-n. Szakszerű biológia tudással vállalja középiskolások felkésztését a közép és emelt szintű biológia érettségire. A főiskolások számára biokémia, szerves kémia és egyéb biológiai tartalmú tárgyakból áll rendelkezésre. Valamint vállalja az általános iskolások korrepetálását környezetismeretből, természetismeretből és biológiából.

Biológia oktatóanyagok

Biológia oktatóanyagok

Az Ön Gyermeke is utálja a biológiát? Nem érdekli ez a tantárgy, ezért nem tudja megtanulni az anyagot? A biológia jegyei lerontják a tanulmányi átlagát? Szeretné, ha Gyermeke végre sikerélményeket szerezne, és visszanyerné a lelkesedését a biológia iránt? Akkor Ön jó helyen jár, mert ezen az oldalon megtalálja a megoldást!

Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam

Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében.

Biztonsági őr, személy- és vagyonőr tanfolyam országszerte

Biztonsági őr, személy- és vagyonőr tanfolyam országszerte

Cégünk intenzív biztonsági őr, testőr, személy- és vagyonőr tanfolyamokat szervez az egész ország területén. Az oktatás 6 alkalmat (hétvégi napokon) vesz igénybe a vizsgával együtt. Tanáraink magasan képzett, jelenleg is aktív illetve már nyugalmazott magas rangú rendőrtisztek, akik nagy tapasztalatuknak és folyamatosan aktualizált tananyagunknak köszönhetően minőségi képzésben részesítik hallgatóinkat. Ezáltal hallgatóink könnyen veszik az akadályokat a vizsgán és egy piacképes szakmát szereznek. Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük, a velünk szerződéses jogviszonyban álló hallgatóinkat az elhelyezkedésben. Ha nem mindegy Önnek, mit kap a pénzéért, válassza a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ Kft-t!

Tuti menü