Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar oktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Magyar oktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Magyar oktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Darvas Johanna - Magyar Irodalom, nyelvtan korrepetálás, oktatás

Darvas Johanna - Magyar Irodalom, nyelvtan korrepetálás, oktatás

Magyar nyelvtan korrepetálás és magyar irodalom korrepetálás mellett vállal magyar érettségi felkészítést is. Emelt szintű magyar érettségi letétele után egyetemi tanulmányai során magyar szakot végzett.

Európai Nyelvek Stúdiója

Európai Nyelvek Stúdiója

Vállalnak céges nyelvoktatást, lehetőség van ingyenes próbaórára. Lehetőség van Trinity és ÖSD nyelvvizsgára, valamint további bizonyítványok megszerzésére is. Tartanak nyelvi tréningeket és magánórákat is.

Molnár Orsoly Anna

Molnár Orsoly Anna

Párjával közösen vállalnak átfogó korrepetálást általános- és középiskolások számára. Párja BME építőmérnöki karára jár (matek, fizika, kémia az ő területe), a hölgy pedig az ELTE-BTK néprajz-magyar szakára. Az elmúlt években sikeresen készítettek fel középszintű és emeltszintű magyar érettségire (nulláról akár két hónap alatt :) ), illetve hoztak fel "reménytelen" eseteket matematikából, kémiából. Hétvégente, nyaranta kézműves foglalkozásokra is van lehetőség.

Royal Nyelviskola

Royal Nyelviskola

A Royal Nyelviskola Győrben minden hallgatója számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végez, mellyel pontosan meghatározható a tanuló nyelvi tudásának erősségei és hiányossága. Mindezek után teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani egészen a nyelvvizsgáig.

Tuti menü