Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Matematika oktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Matematika oktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Matematika oktatás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Hrenko Tamás - Matematika oktatás

Hrenko Tamás - Matematika oktatás

Öt éve tanítok aktívan matematikát. Elsősorban főiskolásokkal és középiskolásokkal foglalkozom, egyénileg és kis csoportokban. A hét bármelyik napjára be tudom ütemezni az órát. Jelenleg a BMF-en tartok csoportos korrepetálást.

Matematika korrepetálás, oktatás

Matematika korrepetálás, oktatás

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Matematika, statisztika, fizika tanítás

Matematika, statisztika, fizika tanítás

Matematika, fizika, statisztika korrepetálás főiskolásoknak és középiskolásoknak a Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében. Középiskolásoknak: korrepetálás, érettségire, felvételire felkészítés. Főiskolásoknak:matematika, gazdasági matematika, analízis, statisztika, valószínűségszámítás, operációkutatás, biometria, fizika. Vizsgára, zárthelyire felkészítés. Fizikus végzettséggel, több mint tíz év magántanítási tapasztalattal és nagy türelemmel állok a tanítványok rendelkezésére.

MisiMatek - Matematika oktatás, korrepetálás

MisiMatek - Matematika oktatás, korrepetálás

Az ELTE-n matematika-fizika-filozófia (egyetemi) tanár szakos végzős hallgató vagyok, és emellett magántanári és iskolai tanítási gyakorlattal is rendelkezem. Egyéni felkészítés: 2000 Ft / 60 perc.

Nemzetközi Matematika Iskola

Nemzetközi Matematika Iskola

Cégünk egy olyan oktatóközpont, amely délutáni órákat tart és szervez 3-19 éves gyerekeknek, fiataloknak. Óráinkat a legkülönbözőbb diákoknak, kisiskolásoknak találtuk ki ? úgy a tehetségeseknek, mint a le-lemaradozóknak Egy olyan speciális, lengyel matematikusok által felépített és kitapasztalt rendszert alkalmazva tanítjuk a diákokat, ami a rendszerességet kombinálja minden tanuló személyes megközelítésével, megszólításával. A 2 2 Matematika Iskolában tartott foglalkozások egyediek, vezetésük eltér a más ehhez hasonló helyeken tartott óráktól. Tanáraink minden tanulót az ő egyéni látásmódját figyelembe véve oktatja. Szeretettel várjuk kivételes matematika óráinkon az általános iskolák és a középiskolák tanulóit: Választhatsz a kis létszámú (max. 4 fő) csoport és az egyszemélyes oktatási forma között. Minden tanuló személyre szabott tananyag alapján tanul. Az órák kellemes, jó hangulatban zajlanak. Egy havi bérlettel akármennyi órát vehetsz az adott hónapon belül. Barátságos és tapasztalt tanárok várnak.

Pál István - Matematika tanítás, oktatás

Pál István - Matematika tanítás, oktatás

Pál István vagyok, 1962-ben születtem. A Kilián György Repülő Műszaki Főiskolán szereztem diplomát. 1989-től magántanárként dolgozom, középiskolások matematika korrepetálásával foglalkozom, nyáron pótvizsgára készítek fel. Saját megítélésem szerint lelkiismeretes munkát végzek, elfogadható áron, jó eredménnyel.

Safranka Judit - Matematika korrepetálás, tanítás, oktatás

Safranka Judit - Matematika korrepetálás, tanítás, oktatás

Safranka Judit vagyok, diplomás középiskolai matematika tanár. Középiskolás diákok, esti, vagy levelező tagozatos felnőttek korrepetálását, vizsgára, pótvizsgára, felvételire, érettségire, pótérettségire való felkészítését vállalom.

Tar Márta Flóra - Matematika magántanár

Tar Márta Flóra - Matematika magántanár

Tar Márta Flóra magántanár vállal nyelvoktatást angolból, németől, valamint matematika, fizika korrepetálást. Angol nyelvvizsga felkészítéssel is foglalkozik. Matematikából egyetemi szinten (analízis) is, fizikából egyetemi felvételire is, németből kezdőtől középfokig, angolból felsőfokon is várja diákjait

Varga Balázs - Magántanár

Varga Balázs - Magántanár

Matematika tanárt keres gyermekének? Felvételi- vagy pótvizsga felkészítésre van szüksége? Matematika korrepetálás Budapesten az Oktogonnál. Gyermeke könnyen és gyorsan megértheti a matekot, behozhatja a lemaradását! Sikeresen felvételizhet vagy javíthat matematika jegyén. Segítek felkészülni érettségire, pótvizsgára, vagy akár dolgozatra.

Tuti menü