Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német nyelvoktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Német nyelvoktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Német nyelvoktatás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bildung Nyelviskola

Bildung Nyelviskola

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

BPerfect Nyelvstúdió - Érd

BPerfect Nyelvstúdió - Érd

Nyelviskola Érd központjában. Érettségire - nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai nyelvtanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből. Kiváló megközelíthetőség: Érd-Alsó, Érd-Felső vasútállomás és Érd Autóbusz pályaudvar is karnyújtásnyira található. Parkolási lehetőség van.

Intenzív német nyelvtanfolyam

Intenzív német nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Korona Nyelviskola

Korona Nyelviskola

A Korona Nyelviskola Kecskemét egyik legrégebbi és legmeghatározóbb nyelviskolája. Tapasztalt, főiskolát, egyetemet végzett tanárainkkal, illetve intézményi akkreditációval (AL-0296) biztosítjuk a minőségi oktatást. Az iskola 2000 óta a közkedvelt Origó- nyelvvizsgarendszer vizsgahelye.

Kovács Annamária

Kovács Annamária

Diplomás, fiatal, több éves tanítási gyakorlattal rendelkező magyar-német-hungarológia szakos tanár vagyok. Vállalom cégek, egyéni és csoportos oktatását, valamint magánszemélyek fejlesztését, felkészítését. Kortól függetlenül, kezdő szinttől a felsőfokig tanítok magyar nyelvet, német nyelvet és magyart, mint idegennyelvet. Tanítás: Német nyelvoktatás, felkészítés nyelvvizsgára, érettségi előkészítő, gyakorlás, korrepetálás, szinten tartás, szókincsfejlesztés, általános nyelvismeret. Szintek: Kezdő-haladó Németórák: alapfok, középfok, felsőfok Helyszín: Budapest és Pest megye (Gyömrő, Ecser, Pécel, Maglód, Monor, Péteri, Gödöllő, Kerepes, Csömör, Sülysáp, Vecsés). Tanórák díjszabásáról bővebben a weboldalamon.

Német magánórák Ausztriában

Német magánórák Ausztriában

TIROL-ban, Ausztria alpesi területén, anyanyelvi szinten beszélő, magyar származású német nyelvtanárnő kínál lehetőséget az intenzív nyelvtanulásra és nyelvgyakorlásra, a beszédkészség fejlesztésre, abeszédcentrikus nyelvoktatásra élő nyelvi környezetben, valamint a nyelvvizsgára való felkészítésre.

Német Nyelvtanulás

Német Nyelvtanulás

Német nyelvtanulás anyanyelvi német nyelvtanár segítségével Budapest 14. kerületben. Mortgage loan modification is ready .... környezetében néhány percre az Örs Vezér tértől. Céges és magán nyelvtanfolyamok kedvező áron.

Online németóra

Online németóra

Online németóránk teljesen megegyezik egy hagyományos magánórával, azzal a különbséggel, hogy nem kell az időt még városon belül sem az utazással vesztegetni, és nem jelentenek akadályt az országhatárok sem. A tanár és a diák végig folyamatos kép- és hangkapcsolatban vannak, közös áblát néznek. További előnye az online magánoktatásnak, hogy olyan időpontokban is sor kerülhet a tanulásra (munkahelyi elfoglaltság, kisbaba gondozása, stb), amikor már egyébként nem lenne erre lehetőség.

Tar Márta Flóra

Tar Márta Flóra

Tar Márta Flóra, magántanár várja angol, német, fizika és matematika tudásra szomjazó diákjait. Csak olyanok jelentkezését várja, akik komolyan gondolják a tanulást, pontosak és betartják a minimális illemszabályokat.Magánórát lemondani legalább egy nappal korábban lehet, kivételt képeznek ez alól az előre nem látható események, melyek nem rendszeresek.

Hirdetés
Telepátia Nyelviskola

Telepátia Nyelviskola

A Telepátia Nyelviskola alapját az alternatív és klasszikus nyelvoktatási módszerek ötvözése adja. Oktatásunk a Silva féle Agykontroll-lal teszi lehetővé a nyelvek minél hamarabbi elsajátítását. A tanulás első lépéseként a hallgatók relaxált állapotban látnak és hallanak egy idegen nyelvű szöveget. E relaxáció során ? hasonlóan ahhoz, mint amikor egy zeneszámot második hallásra felismerünk, és harmadik hallásra már a rádióval együtt énekelünk ? a látott és hallott szövegek bekerülnek a tudatalattinkba. Ezzel a módszerrel gyorsabban tehetünk szert hatékonyan használható tudásra, mint a hagyományos nyelvtanulással.

Tuti menü