Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz nyelvoktatás képes leírás - Tanítás, oktatás.tlap.hu
részletek »

Olasz nyelvoktatás - Tanítás, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanitas.tlap.hu » Olasz nyelvoktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Király Mónika, Olasz magántanár

Király Mónika, Olasz magántanár

Ha most szeretnél elkezdeni olaszul tanulni egy kedves, fiatal és türelmes tanárnál, aki sokéves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezik, bátran jelentkezz. Kifejezetten kezdő olasztanulók számára alkalmas, hatékony módon tanulhatsz magánórák keretében nálam.

Online, interaktív tesztek, szókártyák

Online, interaktív tesztek, szókártyák

A blogon ingyenes, interaktív, online olasz feladatok találhatók, valamint hírek, tudnivalók Olaszországról: kultúra, szórakozás, nyelvtanulás. Olasz nyelvtanári szakos tanárként és nagy nyelvtanításai gyakorlattal olyan feladatsorokat állítok össze, ami a legjobban segíti az olasz nyelv elsajátítását tanulását: minden nyelvtanulási szintnek megfelelő tesztek, alap-, közép-, és felsőfokon egyaránt. A feladatok automatikus értékelésűek, százalékos visszajelzést tesznek lehetővé, így mindenki saját maga tudja ellenőrizni a megoldott feladatokat.

PoliBela

PoliBela

Olasz tanfolyamok Budapesten, a XIII. kerületben, az Árpád hídnál. Kezdőtől nyelvvizsgáig, levelező és fordítói tanfolyam, távoktatás, gyerektanfolyam. Csoportos, céges, egyéni valamint fordítói tanfolyamok.

Studio Italia

Studio Italia

Az olasz a negyedik Európában a legbeszéltebb nyelvek sorában. Ezt annak is köszönheti, hogy az olaszok adják Európa lakosságának 13 %-át, annyian vannak nagyjából, mint az angolok vagy a franciák, kevesebben ugyan, mint a németek, de többen, mint a spanyolok.

Tuti menü